Kati Pylkkänen

Jay Grimes & Kati

 

Ohjauskielet suomi ja englanti

Instruction languages Finnish and English

Olen liikunta-alan ammattilainen ja ohjannut liikuntaa sen eri muodoissa pian 30 vuotta. Vuodesta 2006 olen keskittynyt pilatekseen ja se on intohimoni. Minulla on takana kaksi pitkää pilateskoulutusta USA:sta ja valmistuin ensimmäisenä ja Suomessa ainoana Jay Grimesin (Vintage Pilates, Los Angeles) vaativasta ”The Work” koulutuksesta marraskuussa 2015. Jay työskenteli Joseph Pilateksen alkuperäisellä 8th Avenuen studiolla New Yorkissa rinta rinnan hänen ja Pilateksen vaimon Claran kanssa. Joen kuoleman jälkeen Jay työskenteli vielä 10 vuotta Claran kanssa. Olen harjoitellut ja kouluttautunut Jayn kanssa vuodesta 2012 lähtien ja hänen tieto-taito pilateksesta on ainutlaatuista. Hänet tavattuani minulla ei ole ollut enää tarvetta etsiä mitään muuta. 

Ensimmäisen pilates-studioni avasin Rovaniemelle vuonna 2010. Elämä toi minut Kuopioon helmikuussa 2017 ja pian Aitopilates Studio näki päivänvalon. Olen Erittäin iloinen siitä, että Rovaniemellä pilates sai myös jatkoa Aitopilates Rovaniemi studion merkeissä.  

Koulutukseltani olen myös liikunnanohjaaja ja urheiluhieroja sekä minulla on Bachelor of Hospitality Management englanninkielinen AMK tutkinto. Liikuntalääketieteen aineopinnot sain valmiiksi Itä-Suomen yliopistosta 2018. Päädyin harjoittelemaan pilatesta vuonna 2004 skolioosin aiheuttamien selkäkipujen vuoksi. Kivut ovat olleet historiaa vuosikaudet, joten elämää ilman pilatesta en voi omalla kohdallani kuvitella. Pyrin liikkumaan monipuolisesti ja tavalla, joka sopii keholleni. Toivon, että ihmiset kokeilevat uusia asioita ja antavat uudelle liikuntalajille aikaa.

Aitopilates © 2019