Aitopilates Studion tunnit

Aitopilates Studiolla Kuopiossa kunnioitetaan Joseph Pilateksen kehittämää metodia ja pilatesta harjoitellaan niin lähellä alkuperää kuin mahdollista. Laitteilla on suuri merkitys harjoittelussa ja studio on täydellisesti varusteltu alkuperäismitoituksen mukaisilla Gratzin laitteilla. 

 

Harjoittelu aloitetaan yksityistunneilla, jolloin ohjaaja näkee miten keho liikkuu ja mitä se tarvitsee. Jos starttipaketin (sisältää 4 yksityistuntia) jälkeen tarvetta ei ole jatkaa ainoastaan yksityis- tai duotunneilla niin harjoittelu siirtyy Aitopilates pienryhmätunneille. Harjoittelu on monipuolista, tehokasta ja reippaasti liikuttavaa!

Jos haluat hieman enemmän kuin perinteisen yksityistunnin, niin valinta on yksityistunti 90'. Se soveltuu erityisesti pidempään harrastaneille, pilatesohjaajille ja studion omistajille. Lue lisää täältä.

YKSITYISTUNNIT

Studiolle pääsee harjoittelemaan yksityistuntien kautta. Yksityistunnilla ohjaaja hyödyntää pilatesta monipuolisesti, yksilön tarpeet huomioon ottaen. Jos rangassa on muutoksia tai olet toipumassa liikuntavammasta ja/tai sairaudesta yksityistuntien tarve voi olla suurempi kuin starttipaketin 4 tuntia.  

AITOPILATES TUNNIT

Aitopilates tunnilla harjoitellaan kuten Joseph Pilateksen studiolla harjoiteltiin aikoinaan. Harjoittelet henkilökohtaista ohjelmaa, jolloin se kohdistuu omiin tarpeisiin ja tunti on pilatesta aidoimmillaan! Saat ohjausta, kannustusta ja opit tuntemaan pilateksen vaikutukset kehossasi. Tunnille mahtuu 4 osallistujaa ja tunnille pääset osallistumaan starttipaketin jälkeen.

DUOTUNNIT

Ystävän kanssa treenaaminen on hauskaa ja tsemppaavaa! Duotunti rakentuu samalla tapaa kuin yksityistunti, mutta kahdelle henkilölle ja on hinnaltaan huokeampi vaihtoehto. Tämän kautta kautta pääsee myös harjoittelemaan studiolle. Duotunnit varataan erikseen.

AITOPILATES ONLINE TUNNIT

Aitopilates Online tarjoaa ulkopaikkakuntalaisille mahdollisuuden harjoitteluun. Osallistujat pystyvät interaktiivisesti keskustelmaan sekä ohjaajan että toisten osallistujien kanssa eli tuntuu kuin olisit livenä paikan päällä!  Aitopilates Online pienryhmätunnille voit osallistua, kun pystyt harjoittelemaan omatoimisesti. Näin ollen voit harjoitella joko matolla, Reformerilla tai muilla laitteilla. Jos et ole harjoitellut Katin kanssa aikaisemmin, ota yhteyttä etukäteen ennen online tunnille osallistumista. 

Aitopilates © 2019