Workshopit & studio vierailut 2020

Studio järjestää Workshopeja läpi vuoden ja ne sopivat niin harrastajille kuin pilatesohjaajille. Workshopien avulla opit ymmärtämään pilatesmetodia kokonaisuutena, pääset tarkentamaan omaa harjoittelua ja ne antavat tukea omiin harjoituksiin. Niissä on myös aikaa ajatusten vaihtoon ja keskusteluun sekä mieltä askarruttaviin kysymyksiin. 

Aitopilates® harjoitusleirit & workshopit

Koronaviruksen vuoksi Dana Santin vierailu on peruttu ja muiden suunniteltujen tapahtumien & workshopien toteutuminen selviää lähempänä ajankohtaa. 

ONLINE WORKSHOPIT 3.4. & 4.4.

Online Reformer workshop: suoran selän asennosta taaksetaivutukseen, osa 1.

Perjantaina 3.4. klo. 15.45-18.45

Tässä 3 tunnin workshopissa käymme läpi miten vartalon pitää pystyä liikkumaan saavuttaakseen hallittu ja onnistunut taaksetaivutus. Workshopin runkona toimii Reformer sarja, jonka Joseph Pilates antoi opettajalleni Jay Grimesille vuosien saatossa. Workshop on kaksiosainen. Voit osallistua ainoastaan ensimmäiseen, mutta toiseen workshopiin pitää olla käytynä osa 1. Workshop sopii sinulle, kun hallitset Reformerin perusteet hyvin.

Online Reformer workshop: suoran selän asennosta taaksetaivutukseen, osa 2.

Lauantaina 4.4. klo. 10.00-13.00

Suoran selän asennosta taaksetaivutukseen, osa 2. Tässä workshopin jatko-osassa paneudumme haasteellisempiin liikkeisiin. Workshopin runkona toimii Reformer sarja, jonka Joseph Pilates antoi opettajalleni Jay Grimesille vuosien saatossa. Voit osallistua tähän, kun olet osallistunut suoran selän asennosta taaksetaivutukseen, osa 1, workshopiin.

Hinta 180€/workshop. 

Katin studiovierailut

Studiovierailujen tunti- ja workshop sisällöt räätälöidään tarpeiden ja toiveiden mukaan.
Jos haluat Katin vierailemaan studiollasi, ota yhteyttä: kati@aitopilates.fi

Lisätiedot ja varaukset: eerika.tenhovuori@pilatespowerhouse.fi

Katin yksityistunteja saatavilla Jay Grimesin pilates tapahtumassa Puolassa. Kati's privates available in Jay Grimes's pilates event in Poland.

Information: jacqueline@lineagepilates.com

Lisätiedot ja varaukset: kati.kuha@aitopilates.fi

Aitopilates © 2019