Paula Niemi

Paula ohjaa iltaisin ja yksityistuntien ajankohdat ovat seuraavat:

Maanantai klo. 18.45

Torstai klo. 18.45

Voit kysyä muita ajankohtia Paulan yksityistunneille kati@aitopilates.fi

Liikunta on elämäntapa jonka alkujuuret ovat 7 vuotiaana aloitetussa balettiharrastuksessa. Tanssista tuli korkeakouluopintojen myötä ammatti, jonka seurauksena taustani tänä päivänä on laaja-alaisessa tanssinopettajan työssä, pääpaino nykytanssin opetuksessa. Kokemusta tanssinopetuksesta ja sen myötä ihmiskehon liikkeen havainnoinnista on yli 20 vuotta.

 

Oman hyvinvoinnin ja ammattitaitooni liittyvän elinikäisen oppimisen vuoksi halusin perehtyä klassisen pilateksen metodiin ja onnekseni sellainen oli tarjolla kotikaupungissani. Mielenkiinto tähän metodiin syntyi heti ensimmäisellä tunnilla, keväällä 2017, ja oma säännöllinen treeni on lisännyt sitä tasaisen varmasti.
 

Melko pian tajusin, että nyt olen löytänyt menetelmän, joka todellakin mahdollistaa kehon epätasapainon korjaamisen. Tämä oli se ratkaiseva tekijä jonka vuoksi en ammatillisen osaamiseni näkökulmasta nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin hakeutua Kati Pylkkäsen Aitopilates® koulutukseen. Tämä oli päätös, josta tulen olemaan ikuisesti kiitollinen!


Nyt kun koulutus on edennyt loppuvaiheeseen, olen valmis ja erittäin innostunut työskentelemään alkuperäisen pilatesmetodin mukaisesti ja sen myötä auttamaan muita kehonsa epätasapainotilojen korjaamisessa. Itselläni helposti kipeytyvä alaselkä on ollut historiaa jo pilatesharjoittelun alkuvaiheista lähtien ja yliliikkuvien nivelten aiheuttamat vaivat vähentyneet huimasti. 

Aitopilates © 2019